45 DE ANI ÎN SERVICIUL CHIVAS BROTHERS

45 DE ANI ÎN SERVICIUL CHIVAS BROTHERS

Chivas Brothers își sărbătorește unul dintre cei mai fideli angajați: Jacqui Farquhar, în vârstă de 60 de ani, lucrează pentru Chivas Brothers din 1968. În acest an a împlinit 45 de ani în serviciul Chivas Brothers. Cariera sa pentru compania din Dumbarton a început într-o vacanța de vară. Jacqui s-a născut în insula Mull, dar a venit în vacanță la sora ei ce locuia în orașul Dumbarton la vârsta de 15 ani. Sora sa a întrebat-o atunci ce vrea să facă în viitor, iar Jacqui a admis că nu prea știe. Cumnatul său i-a sugerat atunci să întrebe la distileria locala daca nu fac angajări. Jacqui aplica pentru un job, iar la întoarcerea în insula Mull o aștepta o scrisoare ce o invita la un interviu la compania Hiram Walker, numele purtat în 1968 de compania numită astăzi Chivas Brothers.
Jacqui a început să lucreze la birourile companiei sortând corespondența. Trei luni mai târziu a avut ocazia să devină tehnician de laborator, iar de atunci Jacqui a lucrat la departamentul de control al calității, testând distilatele produse de companie pentru aromă și gust înainte de a fi îmbuteliate și controlând ambalajele și etichetele pentru corectitudine. “Îmi place jobul meu, de aceea am și rămas atâția ani alături de această companie. Am văzut multe schimbări de-a lungul anului, dar îmi place ce fac. În plus apreciez un whisky bun, Scapa 16 Years Old este preferatul meu”, a spus Jacqui.

FOTO: Pernod Ricard

About Dragoș Băltățeanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>