4th of July – Ziua Whiskey-ului American

4th of July – Ziua Whiskey-ului American

Whiskypedia și STADIO organizeaza o sesiune de degustare cu arome „americane” cu ocazia Zilei Statelor Unite. Pentru a da savoare evenimentului, se strâng în același loc cele mai reprezentative distilate de peste Ocean. Așa cum e normal, accentul se pune pe Kentucky Straight Bourbon dar și pe Tennessee Whiskey.
Invitații au la dispoziție o selecție generoasă de American Whiskey alături de un meniu „tradițional” preparat special de STADIO, care include „ribs”, „wings” și „hamburgers”.
Participanții călătoresc alături de Whiskypedia prin cele mai importante distileriile americane și pot alege să deguste unul sau toate distilatele prezente în funcție de pachetul ales, „cu moderație”, de către fiecare participant. În seara de 4 iulie, la Stadio, american whiskey-ul are cel mai bun preț din oraș: 10 RON/one dram.
Ziua Whiskey-ului American are loc joi, 4 iulie, de la ora 20:00, la STADIO Sports Bar din Strada Ion Campineanu nr 11.

 

 

About Costi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>