50 DE ETICHETE – WHISKIES 2016

50 DE ETICHETE – WHISKIES 2016

De aici începem.

De la topul celor mai importante 50 de whisky-uri pe care le propunem pentru 2016. Adică o selecție care are ca bază cele câteva sute de sortimente recenzate de noi, în cinci ani de Whiskypedia, dar și o analiză argumentată în raport cu gustul și cu povestea sau prețul. Am ținut cont de standardele industriei internaționale, încă de la momentul la care ne-am decis cum ne organizăm sesiunile de mentoring. Doar că acum, în ziua în care facem primul pas spre lumea printului, suntem destul de maturi încât să ne susținem propriile alegeri, chiar dacă unele nu urmează tendințele universal recunoscute. Și ne raportăm la povești pentru că ne plac și pentru că sunt primul argument care transformă curiozitatea în pasiune. Credem că o etichetă care pare să te convingă încă dinainte de a fi gustat sortimentul nu este doar un exercițiu de marketing. Reclama falsă se simte de la o poștă, în timp ce rețetele construite din pasiune au darul să îți deschidă mintea și imaginația.

whiskies-2016

Ce se întâmplă mai departe, în restul catalogului, pornește de la reacțiile pe care am avut ocazia să le observăm, în tot acest timp, pe fețele a mii de pasionați. Așa avem confirmarea că universul „malțului nobil“ merită să își primească recunoașterea ca stil de viață, un stil de viață aspirațional care se asortează perfect cu toate noțiunile Bunului Gust.

Whiskies 2016 este începutul unei colecții de informații și sentimente, este semnul distinctiv al misiunii Whiskypedia de a asocia pasiunea pentru Whisky cu pasiunea pentru tot ce este frumos și autentic. Whiskies 2016 desparte drumurile celor care colecționează whisky-uri de categoria consumatorilor interesați doar de concentrația de alcool. Așa că, vă rugăm, păstrați cu grijă acest catalog și consumați responsabil! Conținutul sticlelor nu expiră niciodată.

Text: Constantin Bacheș – Whiskies 2016

About Tudor Balteanu

De formație istoric dar și public speaker, mi-am distilat pasiunea pentru whisky împreună cu dorința de a sorbi din cunoștințele industriei, tocmai pentru a deveni primul whisky writer din sud-estul Europei în slujba distilatului cu rădăcini celtice: uisge beatha.

One comment

  1. De unde pot cumpara cataligul?
    Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>