A BIUTIFUL WHISKY NIGHT

A BIUTIFUL WHISKY NIGHT

A Biutiful Whisky Night, Episode One a fost un prim episod de whisky mentorig organizat de Whiskypedia în colaborare cu Pub-ul Biutiful, cel mai în vogă pub din Centrul Vechi al Capitalei. Acest prim episod s-a desfășurat în seara zilei de 28 noiembrie și a avut ca scop popularizarea fenomenului whisky. Participanții au putut afla ce este un whisky,  câte tipuri de distilat există și alte lucruri interesante în cadrul sesiunii de mentoring susținute de Tudor Bălteanu de la Whiskypedia. Mentoring-ul a continuat apoi cu o degustare cu patru sortimente de whisky, câte unul din fiecare tip: blended whisky, single malt whisky, american bourbon și irish whiskey. Sortimentele alese au fost Ballantine’s 17 Years Old pentru blended whisky, The Dalmore 12 Years Old pentru single malt whisky, Woodford Reserve pentru american bourbon și Bushmills 10 Years Old pentru irish whiskey. La primul episod A Biutiful Whisky Night am fost onorați de prezența lui Mihai Popescu, proprietarul și designerul Pub-ului Biutiful și un entuziast al fenomenului whisky. Mihai Popescu este cel mai cunoscut designer de cluburi, el fiind cel care a realizat conceptul unor locații ca Fratelli Lounge&Club, Le Bistro, Studio 80 și multe altele. Cu ocazia primului episod de mentoring, Mihai Popescu a devenit membru în cadrul Clubului Whiskypedia.
Evenimentele de whisky mentoring vor continua la Biutiful și vor fi dedicate unui public nou ce dorește să afle mai multe despre whisky.

FOTO: Ovidiu Tăbăcaru©

About Dragoș Băltățeanu

One comment

  1. o initiativa laudabila ,ca orice initiativa Whiskypedia
    la multe episoade Biutiful Whisky Night

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>