AD RATTRAY CASK ISLAY

AD RATTRAY CASK ISLAY

Trader-ul și îmbuteliatorul privat AD Rattray a lansat un nou lot limitat de single malt scotch whisky. El face parte din Cask Collection a celor de la Rattray. Noul produs este învechit ceva mai puțin de 10 ani și este un mix de single malt-uri – probabil de la aceeași distilerie atâta vreme cât poartă pe etichetă numele de single malt – învechite în butoaie de ex-bourbon și ex-sherry. Ultimele provin direct de la câteva bodegi din Jerez.
Interesant este faptul că whisky-ul pe lângă faptul că nu are vârsta declarată, nu are specificată nici măcar distileria de proveniență. Îmbuteliat la 46% ABV este descris ca fiind un whisky clasic din Islay cu note de turbă și fum făcând parte din categoria grea.
Este disponibil deja în UK și Europa pentru prețul recomandat de 32£.

Cask Islay For A D Rattray.

FOTO: adrattray.com

About Tudor Balteanu

De formație istoric dar și public speaker, mi-am distilat pasiunea pentru whisky împreună cu dorința de a sorbi din cunoștințele industriei, tocmai pentru a deveni primul whisky writer din sud-estul Europei în slujba distilatului cu rădăcini celtice: uisge beatha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>