ANGEL’S ENVY CONSTRUIEȘTE O NOUĂ DISTILERIE ÎN LOUISVILLE

ANGEL’S ENVY CONSTRUIEȘTE O NOUĂ DISTILERIE ÎN LOUISVILLE

Louisville Distilling Company producătorul bourbonului Angel’s Envy, dar și al rye whiskey-ului cu același nume a dat publicității planurile sale de a construi o nouă distilerie în valoare de 12milioane$ în Louisville, Kentucky.
Costrucția noii distilerii se va face chiar în centrul orașului Louisville, pentru că aici au fost achiziționate clădirea Vermont American cât și Baer Fabrics pe care le vor converti în ceea ce va fi noua distilerie pentru Angel’s Envy. Business-ul va deveni atât prin importanță cât și prin arhitectură un nou punct de atracție și experiență în Urban Bourbon Trail.
Distileria va avea un alambic cu coloană de distilare foarte înalt, cu capacitatea de a produce peste 30 de butoaie de new make spirit pe zi. Procesul de maturare va avea loc în depozitele aflate în afara orașului.
Se așteaptă ca noua distilerie care va avea peste 6000 de metrii pătrați și este desenată de arhitecții Joseph & Joseph să fie funcțională în decembrie 2014. Odată cu ea vor fi create 40 de noi locuri de muncă.

ANGELS ENVY

FOTO: bourbonblog.com

About Tudor Balteanu

De formație istoric dar și public speaker, mi-am distilat pasiunea pentru whisky împreună cu dorința de a sorbi din cunoștințele industriei, tocmai pentru a deveni primul whisky writer din sud-estul Europei în slujba distilatului cu rădăcini celtice: uisge beatha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>