BRĂȚARA „MALT AFICIONADO”

BRĂȚARA „MALT AFICIONADO”

Universul Whiskypedia ajunge acum și la încheietura pasionaților de malț. Lala Bracelets este genul de partener pe care ți-l dorești la un proiect special. Entuziasmul și grija pentru calitate reușesc să pună într-o lumină aparte toate brățarile maunfacturate. În spatele împletiturilor de culori diferite se ascunde de fiecare dată dorința de a oferi oamenilor o experiență unică.
După trei luni de discuții, desene și propuneri, brățata „malt aficionado” devine acum simbolul tuturor pasionaților care înțeleg munca și ingeniozitatea din spatele etichetelor de whisky sau whiskey. Urmând filosofia premium Whiskypedia, Lala Bracelets a folosit un fir de mătase verde de cea mai bună calitate cu lățimea de 1 mm. Cerculețul argintiu din oțel a fost comandat și adus din Statele Unite iar inscripționarea cuvintelor magice „malt aficionado” s-a făcut prin gravare la comandă.
Brățara „malt aficionado” este disponibilă exclusiv prin intermediul Whiskypedia în două versiuni de prindere. Preț: 50 ron.

FOTO: Ovidiu Tăbăcaru

About Costi

2 comments

  1. Cum se poate comanda

    Cum se poate comanda bratara?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>