CARDHU SPEYSIDE SINGLE MALT LANSEAZĂ AMBER ROCK

CARDHU SPEYSIDE SINGLE MALT LANSEAZĂ AMBER ROCK

Diageo a anunțat lansarea unui nou produs din gama popularului single malt din Speyside, Cardhu. Dublu maturat în butoaie caramelizate de stejar american ex-bourbon, noul single malt este așa cum ne așteptam un No Age Statement, descris ca având note de miere, frcute, mirodenii și vanilie.
Denumirea de Cardhu Amber Rock face referire la traducerea denumirii din limba locală, cardhu însemnând ”stânca neagră”, care de data aceasta a căpătat valențe de ambră, probabil cu referire la culoarea whisky-ului.
Cardhu Amber Rock este un nou produs ce s-a adăugat recent lansatelor sortimente Cardhu 15 YO și Cardhu 18 YO. Single malt-ul este îmbuteliat la 40% ABV și are un preț recomandat de vânzare de 41£.

cardhuamberrock_bottle-and-carton_lores

FOTO: cognisnews.com

About Tudor Balteanu

De formație istoric dar și public speaker, mi-am distilat pasiunea pentru whisky împreună cu dorința de a sorbi din cunoștințele industriei, tocmai pentru a deveni primul whisky writer din sud-estul Europei în slujba distilatului cu rădăcini celtice: uisge beatha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>