CHIVAS REGAL 18 YEARS OLD BY PININFARINA

CHIVAS REGAL 18 YEARS OLD BY PININFARINA

Chivas Regal și Pininfarina, unul dintre cele mai celebre nume din lumea designului, s-au unit pentru a crea o ediție cu adevărat specială a sortimentului de 18 ani vechime din portofoliul Chivas. Chival Regal are în palmares o lungă colecție de ediții speciale, iar acestă colaborare cu Pininfarina se anunță foarte interesantă. Pininfarina este un nume extrem de cunoscut în industria desginului, și mai ales în zona designului auto. Casa italiană de design este celebră pentru multe automobile faimoase din istorie, dar de data aceasta a creat trei pachete speciale pentru sticla de Chivas Regal de 18 ani vechime. Fiecare este inspirat din aerodinamica unei picături de apă și sunt finisate în culoarea albastră specifică brandului Chivas. Pachetele create de Chivas și Pininfarina sunt alcătuite dintr-o sticlă de Chivas Regal Blended Scotch 18 Years Old cu un design special al etichetei și al dopului și o cutie specială gândită de casa de design Pininfarina.


Primul pachet este alcătuit din cutia Pininfarina aerodinamică din metal albastru și lemn lucios și sticla de Chivas Regal 18 Years Old. Acest prim pachet va fi disponibil în magazine de specialitate și în rețeaua Duty Free pentru un preț de 90 lire sterline (110 euro).

Pentru cei care își doresc mai mult există un pachet format din sticla specială Chivas Regal 18 Years Old, două pahare tip tumbler și o cutie Pininfarina mai mare creată din același metal albastru și o bază de lemn, dar cu un design aeridonamic inspirat de picătura de apă. Lemnul folosit în interiorul cutiilor Pininfarina este un tribut adus lemnului din care sunt manufacturate butoaiele în care este învechit whisky-ul. Fiecare dintre aceste pachete exclusiviste poartă și un număr, deoarece doar un număr limitat de exemplare vor fi disponible în magazinele Duty Free pentru un preț de 360 lire sterline (440 euro).

Colaborarea nu se oprește aici. Pentru cei care își doresc cu adevărat un obiect de colecție special, Pininfarina a creat Chivas 18 Mascherone. O sculptură de lemn, îtr-o serie extrem de limitată, cu un design inspirat din modelele de lemn folosite pentru caroseriile auto. Această sculptură poate deveni un foarte exclusivist suport pentru sticla de Chivas 18 ani vechime, dar trebuie comandată special. Vor exista cinci exemplare ale Mascherone-ului Chivas expuse în diverse locații din lume, iar potențialic clienți își vor puteam comanda propria sculptură. Prețul este disponibil doar la cerere.

James Slack, Brand Director Chivas Regal, spune: “Ediția specială Chivas 18 by Pininfarina este un pachet cu adevărat special ce se aderesează clienților noștri, gentlemeni moderni ce caută subsatanța în mărcile cu care rezonează. Pininfarina se potrivește perfect cu Chivas 18 și sunt că vom continua această colaborare și în viitor.
FOTO: scotchnet.com

About Dragoș Băltățeanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>