DEGUSTARE BALLANTINE’S PENTRU CLUBUL WHISKYPEDIA

DEGUSTARE BALLANTINE’S PENTRU CLUBUL WHISKYPEDIA

Membrii clubului Whiskypedia au participat în seara zilei de 4 octombrie la a doua întâlnire. De data aceasta motivul a fost degustarea întregii gama de whisky Ballantine’s Very Old. Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Pernod Ricard România, cărora le mulțumim pentru sprijinul acordat. Astfel, cei prezenți au putut degusta sortimentele de Ballantine’s de 12, 17 și 21 ani vechime. Vedeta serii a fost însă o sticlă de Ballantine’s Very Old Scotch Whisky învechit timp de 30 de ani. Această sticlă a fost și subiectul unei recenzii efectuate împreună cu membrii clubului, recenzie pe care o puteți citi AICI.
În urma degustării, membrii clubului Whiskypedia au preferat sortimentul Ballantine’s 17 Years Old, un whisky premiat și apreciat inclusiv de Jim Murray, celebrul autor al cărții Whisky Bible. Whiskypedia a recenzat distilatul de 17 ani vechime AICI. După degustare, membrii clubului și invitații au putut aprecia un trabuc marca Laura Chavin prezentate chiar de reprezentanții mărci în România. Seara s-a încheiat cu discuții libere ale căror subiect a fost, bineînțeles, whisky-ul.
Clubul Whiskypedia s-a înfințat practic odată cu siteul omonim, iar scopul său este de a îi aduce împreună pe adevărații pasionați de fenomenul whisky din România. Mulțumim Pernod Ricard România, reprezentantul mărcii Ballantine’s în România, clubului Embassy București și Laura Chavin Cigars.

FOTO: Ovidiu Tăbăcaru©

About Dragoș Băltățeanu

One comment

  1. inca o intalnire foarte reusita,odata cu felicitarile mele vreau sa salut prezenta noilor membrii cu o mentiune speciala pentru cei veniti din provincie.
    poate ar trebui sa postam undeva lista tuturor membrilor ca sa inlesnim comunicarea
    vea multumesc inca odata
    slainte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>