GLENDRONACH GRANDEUR 24 YEARS OLD

GLENDRONACH GRANDEUR 24 YEARS OLD

Anul 2014 aduce din partea celor de la GlenDronach o nouă ediție limitată dedicată exclusiv connoisseur-ilor și pasionaților de whisky cu arome de sherry. Înlocuind sortimentul GlenDronach Grandeur 31 Years Old care s-a epuizat, noul single malt în vârstă de doar 24 de ani este o altă reprezentare a complexului caracter plin de corpolență pentru care GlenDronach este renumit în întreaga lume.
Grandeur 24 Years Old este îmbuteliat la un ABV de 48.9% și este un whisky maturat în butoaie de ex-sherry, armonizate perfect. Așadar învechit timp de aproape un sfert de secol și prezentat într-o cutie specială, single malt-ul provine din selecția făcută de Master Distiller-ul Billy Walker din rândul celor mai vechi butoaie de sherry Oloroso.
Lotul îmbuteliat este limitat la doar 569 de sticle, individual numerotate. Prețul recomandat nu a fost însă comunicat.

AA-GlenDronachGrandeur24YOhero

FOTO: whiskyintelligence.com

About Tudor Balteanu

De formație istoric dar și public speaker, mi-am distilat pasiunea pentru whisky împreună cu dorința de a sorbi din cunoștințele industriei, tocmai pentru a deveni primul whisky writer din sud-estul Europei în slujba distilatului cu rădăcini celtice: uisge beatha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>