GLENFIDDICH 50 YEARS OLD VÂNDUT PENTRU 27.000 DOLARI

GLENFIDDICH 50 YEARS OLD VÂNDUT PENTRU 27.000 DOLARI

Un american a cumpărat o sticlă de Glenfiddich 50 Years Old pentru suma de 27.000 dolari. Este al şaselea american care face această investiţie într-unul dintre cele mai scumpe sortimente de Glenfiddich disponibile. Lyle Shellenberg a cumpărat sticla de Glenfiddich 50 Years Old de la un magazin specializat din Portland, Oregon. Este cea mai scumpă sticlă de alcool cumpărată în statul Oregon, a confirmat Oregon Liquor Control Commission, instituţa care se ocupă cu controlul vânzărilor de alcool în acest stat american. Lyle Shellenberg nu este un colecţionar de whisky rar, este doar un om de afaceri pasionat de Glenfiddich. “Bunicul meu era scoţian şi el mi-a aratat ce înseamnă un scotch bun. Am calătorit împreună la distileria Glenfiddich acum 40 de ani”, a spus  Lyle Shellenberg.

Sortimentul de Glenfiddich 50 Years Old este îmbuteliat într-o sticlă manufacturată special, iar pe gât este prezent un guler de argint gravat cu poza Reginei Elizabeta a II-a. Exemplarul achiziţionat de afaceristul american poartă numărul de serie 183 şi este parte dintr-o serie de 450 sticle ce vor fi vândute între 2009 şi 2017.

FOTO: extravaganzi.com

About Dragoș Băltățeanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>