GLENMORANGIE LANSEAZĂ THE COMPANTA

GLENMORANGIE LANSEAZĂ THE COMPANTA

Sosită direct din cabinetul de curiozități a doctorului Bill Lumsden, Director de Creație la Glenmorangie, noul sortiment a fost lansat în data de 9 ianuarie 2014 și este cel de-al cincilea element al Private Colection din care mai face parte si Ealanta.
Glenmorangie Companta a cărei traducere înseamnă Prietenie, este un experiment “unnecessarily well made” așa cum este filosofia oamenilor din Tain, făcut cu butoaie de vin din Franța: Grand Cru, Clos de Tart dar și vinuri fortificate din Cotes du Rohne.
Îmbuteliat la 46% ABV, nefiltrat la rece și fără să poarte o declarare a vârstei așa cum este noul trend, whisky single malt-ul Glenmorangie Companta este deja disponibil pe piețele din lumea întreagă.

Glenmorangie Companta-Bottle

FOTO: theglenmorangiecompany.com

About Tudor Balteanu

De formație istoric dar și public speaker, mi-am distilat pasiunea pentru whisky împreună cu dorința de a sorbi din cunoștințele industriei, tocmai pentru a deveni primul whisky writer din sud-estul Europei în slujba distilatului cu rădăcini celtice: uisge beatha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>