HIBIKY 12 YO MAI ACCESIBIL ÎN EUROPA

HIBIKY 12 YO MAI ACCESIBIL ÎN EUROPA

Suntory lansează pentru piața europeană un format mult mai accesibil al single malt whisky-ului Hibiki 12 Years Old. Înțelegând faptul că produsul lor este cerut pe piața europeană, chiar dacă sortimentul Hibiki 12 YO are o creștere și în Asia de 251% în ultima perioadă, dar și că în Europa whisky-ul japonez este suprataxat, pentru a-l putea alinia alături de prețurile celorlalte whisky-uri, Suntory a decis îmbutelierea lui într-o sticlă de 500 ml. Astfel că în Marea Britanie, dacă îmbutelierea de 700 ml costă 45 £, acum îmbutelierea de 500 ml este poziționată la prețul de 35 £ alături de celelalte single malt-uri cu vârstă similară.
Lansarea sortimentului Hibiki 12 YO 500 ml se va face înițial în Marea Britanie, momentul ales fiind unul foarte bun și anume 15 iunie când se sărbătorește Father’s Day.

FOTO: nonjatta.com

About Tudor Balteanu

De formație istoric dar și public speaker, mi-am distilat pasiunea pentru whisky împreună cu dorința de a sorbi din cunoștințele industriei, tocmai pentru a deveni primul whisky writer din sud-estul Europei în slujba distilatului cu rădăcini celtice: uisge beatha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>