HIGHLAND PARK A PRIMIT ȘAPTE NOI PREMII

HIGHLAND PARK A PRIMIT ȘAPTE NOI PREMII

Highland Park a primit nu mai puțin de șapte noi premii ca apreciere pentru sortimentele Thor și Highland Park 50 Years Old. După recenta lansare a îmbutelierii Thor, primul din seria Valhalla Collection (o gamă de whisky-uri unice ce vor fi lansate anual cu denumiri inspirate de zeii nordici), Highland Park a primit premiul Spirit Design Masters la The Spirits Business 2012 Awards. Whisky-ul de 16 ani vechime, cel mai nou din familia Highland Park, a mai primit și medalia de aur, Best in Class la International Spirits Challenge 2012.
Highland Park 50 Year Old, cel mai vechi whisky oferit de această distilerie și care poate a fost lansat exclusiv la magazinul Harrods din Londra în 2010 a mai primit și el patru premii. Sticla cu un design deosebit este prinsă într-o sculptură metalică a primit premiul de Best Design la World Whiskies Awards 2012, dar și titlul de Best Limited Edition la World Whiskies Design Awards. Există doar 275 de sticle de Highland Park 50 YO, iar un alt premiu primit de acest rar sortiment este Best Single Malt Scotch 41 Years or Over la 2012 Whisky Bible Awards. În sfârșit, ambele sortimente au primit medalia de aur pentru design și modul de prezentare la International Spirits Challenge 2012.
Highland Park este una dintre cele mai celebre distilerii din Scoția. A fost înfințată în 1798 în Orkney și produce whisky de calitate de peste 200 de ani. Gama principală de whisky-uri oferite de Highland Park conține îmbutelieri de 12, 18, 21, 25, 30 și 40 ani vechime.


FOTO: whiskyintelligence.com

About Dragoș Băltățeanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>