JOHN LENNON 40 YEARS OLD SCOTCH WHISKY

JOHN LENNON 40 YEARS OLD SCOTCH WHISKY

Winston Elizabeth & Winsdor au anunțat că vor lansa o îmbuteliere ediție specială și limitată John Lennon 40 Year Old pentru a marca aniversarea a 40 de ani de la tragica moarte a fostului membru al trupei Beatles. Lansarea whisky-ului va avea loc în data de 8 decembrie 2020.Ediția limitată va conține doar 40 de îmbutelieri. Toate vor fi prezentate într-o cutie neagră din piele de căprioară manufacturată de cea mai veche companie de profil din Birmingham. Pe ea se va regăsi forma unei chitare, manufacturată din aur de 18 karate.
Proiectul este gândit pentru a se aduna fonduri care se vor folosi în scopuri caritabile astfel că îmbutelierea cu numărul 1 va rămâne în Liverpool la Lord Mayer, cea cu numărul 8 va pleca se pare în Shanghai, iar cea cu numărul 40 va ajunge la New York, locul tragicului eveniment ce a pus capăt vieții lui John Lennon.
Pe lângă donațiile caritabile, whisky-ul va fi disponibil și publicului larg, putând fi precomandat în acest ajun de Crăciun pentru suma de 4000$.
Se poartă negocieri pentru ca o stică să poată face parte din cargoul chinezesc ce va pleca spre Lună în 2017. La întoarcerea pe Terra, îmbutelierea va fi vândută la licitație.
Demersul de marketing sună foarte bine, așteptăm detalii despre conținutul sticlelor, fie că va fi vorba despre un blended scotch sau un single malt.

John Lennon Whisky

FOTO: thewhiskybusiness.com

About Tudor Balteanu

De formație istoric dar și public speaker, mi-am distilat pasiunea pentru whisky împreună cu dorința de a sorbi din cunoștințele industriei, tocmai pentru a deveni primul whisky writer din sud-estul Europei în slujba distilatului cu rădăcini celtice: uisge beatha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>