JOHNNIE WALKER BLUE LABEL ZODIAC HORSE LIMITED EDITION

JOHNNIE WALKER BLUE LABEL ZODIAC HORSE LIMITED EDITION

În tradiția chineză, anul calului simbolzează puterea, victoria și este un semn al marilor conducători. Pentru că aceste caracteristici sunt similarea brand-ului Johnnie Walker și chiar dacă piața asiatică de premium blended scotch whisky este într-un accelerat declin, Diageo a decis lansarea sortimentului Johnnie Walker Blue Label Zodiac Horse Limited Edition îmbuteliat la 750 ml și cu un ABV de 43%.
Pentru prețul recomandat de 200$, cumpărătorii din Australia, Japonia, Malaezia, Singapore, Indonezia și Vietnam pot achiziționa tradiționala sticlă de Johnnie Walker Blue Label, care de data aceasta are și imaginea unui cal stilizat.

Johnnie Walker Blue Label ushers in the Chinese ‘Year of the Horse’ with a new collector’s edition whiskey

FOTO: extravaganzi.com

About Tudor Balteanu

De formație istoric dar și public speaker, mi-am distilat pasiunea pentru whisky împreună cu dorința de a sorbi din cunoștințele industriei, tocmai pentru a deveni primul whisky writer din sud-estul Europei în slujba distilatului cu rădăcini celtice: uisge beatha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>