JOHNNIE WALKER ESTE NOUL WHISKY OFICIAL AL FORMULEI 1

JOHNNIE WALKER ESTE NOUL WHISKY OFICIAL AL FORMULEI 1

Diageo a anunțat noul său parteneriat cu grupul care deține Formula 1 pentru  a-și consolida poziția globală a brand-ului și pentru a-și extinde și mai mult platforma de succes a inițiativei de responsabilitate Join the Pact.
Anunțul despre aranjamentul pe mai mulți ani prin care Johnnie Walker devine whisky-ul oficial al Formulei 1 a fost făcut la jumătatea lunii septembrie la Singapore de către Nick Blazquez, Președintele Diageo pentru Africa și Asia. Prin această înțelegere Diageo speră să atingă în plus o nouă audiență de cca 450 de milioane de oameni.

Alături de Nick Blazquez s-a aflat și fosta legendă a Formulei 1, Mika Hakkinen, Johnnie Walker Global Responsible Drinking Ambassador.
Noul aranjament reflectă legătura istorică dintre familia Walker și lumea motorsportului și a curselor de Grand Prix care datează încă din 1950 atunci când Rob Walker a format prima sa echipă pentru curse. Stră-stră-bunicul său n u era altul decât John Walker, cel care a fondat business-ul cu whisky în Scoția în anul 1820.

FOTO: thewhiskybusiness.com

About Tudor Balteanu

De formație istoric dar și public speaker, mi-am distilat pasiunea pentru whisky împreună cu dorința de a sorbi din cunoștințele industriei, tocmai pentru a deveni primul whisky writer din sud-estul Europei în slujba distilatului cu rădăcini celtice: uisge beatha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>