MASTER OF MALT 60 YEAR OLD SPEYSIDE SUB 1000£ PENTRU CĂ SE POATE

MASTER OF MALT 60 YEAR OLD SPEYSIDE SUB 1000£ PENTRU CĂ SE POATE

Retailer-ul on-line Master of Malt binecunoscut în lumea pasionaților de whisky a pus deja în vânzare o ediție se single malt scotch whisky învechit vreme de 60 de ani la prețul de 999.95£ pentru o sticlă de 700 ml. În general un astfel de single malt, cu o vechime de peste jumătate de secol are un preț minim de vânzare de 10 ori mai mare. Pentru cei care doresc o cantitate și mai mică de doar 30 ml, există disponibile flacoane pentru prețul de 52.93£.
Evitând să producă o carafă de cristal semnată de vre-un mare producător ultra-premium de talie mondială și pentru că nu au dat publicității numele distileriei de la care provine single malt-ul, cei de la Master of Malt au demonstrat că mai sunt șanse pentru pasionații de whisky să poată cumpăra distilatul în sine fără ambalaj și întreg departamentul de marketing plus firma de PR a producătorului.
Master of Malt 60 Year Old Speyside este îmbuteliat la 42.2% ABV, fiind al IV-lea produs de acest gen după îmbutelierile proprii de 20, 40 și 50 de ani vechime. Pentru oricine este interesat puteți comanda la link-ul de AICI.

Master-of-Malt-60-Year-Old-Scotch

FOTO: masterofmalt.com

About Tudor Balteanu

De formație istoric dar și public speaker, mi-am distilat pasiunea pentru whisky împreună cu dorința de a sorbi din cunoștințele industriei, tocmai pentru a deveni primul whisky writer din sud-estul Europei în slujba distilatului cu rădăcini celtice: uisge beatha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>