MENTORING WHISKYPEDIA-THE MACALLAN PENTRU IGLOO MEDIA

MENTORING WHISKYPEDIA-THE MACALLAN PENTRU IGLOO MEDIA

Whiskypedia a fost partenerul oficial al Igloo Media pentru evenimentul de lansare al noului albul din colecţia Igloo Best dedicat restaurantelor din România. Gazda evenimentului a fost Iconic Food Wine & Design by Camelia Şucu, unul din cele 17 proiecte prezentate în albumul Igloo. Albumul Igloo Best Restaurante prezintă proiecte care au reușit să revitalizeze zone întregi și să devină repere ale peisajului urban, multe dintre ele fiind transformate în adevărate exemple de valorificare a patrimoniului arhitectural. O parte dintre restaurantele selectate sunt amenajate în clădiri cu valoare istorică, restaurate și modernizate într-un mod creativ, în timp ce altele imaginează scenografii de efect în spații moderne. În album se regăsesc restaurante amenajate în cadrul unor concept-store-uri, așa cum este cazul Iconic Food & Wine, sau restaurante precum Energiea care, adesea, pe timp de zi găzduiesc diverse evenimente sau workshopuri. În completarea acestora veţi putea citi despre Via, Vecchio 1812 sau Negresco, restaurante care recuperează într-un mod inovator spiritul istoric al clădirilor în care se află.
Invitaţii prezenţi la evenimentul Igloo au putut participa la o sesiune de mentoring şi degustare de whisky The Macallan organizat de Whiskypedia în colaborare cu BDG Import. În cadrul sesiunii de mentoring invitaţii au fost iniţiaţi în arta degustării whisky-ului şi au putut degusta sortimentele de 12 şi 18 ani vechime din cadrul gamei Fine Oak de la The Macallan. În plus, pentru cei care preferă whisky-ul răcit cu gheaţă, invitaţii au putut aprecia celebrele sfere de gheaţă Macallan create cu ajutorul celebrei The Macallan Ice Ball Machine, despre care Whiskypedia a scris mai pe larg în ştirea publicată AICI. Mulţumim BDG Import pentru sprijinul acordat.

FOTO: Ovidiu Tăbăcaru©

About Dragoș Băltățeanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>