MIKA HAKKINEN A PROMOVAT CAMPANIA JOIN THE PACT ÎN ROMÂNIA

MIKA HAKKINEN A PROMOVAT CAMPANIA JOIN THE PACT ÎN ROMÂNIA

Mika Häkkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool şi dublu campion mondial de Formula 1, cu echipa McLaren, a fost pentru prima dată la Bucureşti pentru a transmite consumatorilor români mesajul “Nu te urca la volan sub influenţa alcoolului”, ca parte din campania globală Johnnie Walker pentru consum responsabil, “Join the Pact”.
“Join the Pact” este o campanie menită să încurajeze şi sa determine consumatorii, prin semnarea pactului, să îşi ia un angajament personal de nu se urca la volan sub influenţa alcoolului. Până în prezent, aproximativ un milion de oameni din întreaga lume au semnat pactul alături de Mika Häkkinen. În Romania, din momentul lansarii campaniei, din luna aprilie, peste zece mii de consumatori au semnat pactul, atât prin intermediul aplicaţiei interactive disponibile pe pagina oficială de Facebook Johnnie Walker Romania, cât şi utilizând panourile “Join the Pact” expuse în ultimele două săptămâni în Băneasa Shopping City, alături de maşinile Caparo T1 şi Vodafone McLaren Mercedes Formula 1.
Miercuri, 5 iunie, în cadrul unei circuit închis amenajat în parcarea Baneasa Shopping City din Bucureşti, Mika Häkkinen a susţinut o demonstraţie la volanul maşinii Join the Pact Caparo T1, aceasta fiind o ocazie unică pentru fani de a urmări abilităţile de pilotaj şi control ale unei adevărate legende a sporturilor motorizate. Câştigătorii promoţiei Join the Pact, alături de alte personalităţi, au avut şansa de a se bucura de o cursă la bordul maşinii Caparo T1, alaturi de Mika Hakkinen.

 

About Dragoș Băltățeanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>