MIKA HAKKINEN ȘI JOHNNIE WALKER

MIKA HAKKINEN ȘI JOHNNIE WALKER

Fostul pilot de Formula 1, Mika Hakkinen și-a prelungit colaborarea cu Johnnie Walker. Pilotul finlandez este de ceva vreme ambasador al celebrei mărci de whisky scoțian, iar aceștia au decis să prelungească contractul lui Hakkinen de Global Responsible Drinking Ambassador. De asemenea, Johnnie Walker este unul din sponsorii importanți a echipei de Formula 1 McLaren Mercedes-Benz încă din 2005. Mika Hakkinen are două titluri de campion mondial în Formula 1 și s-a alăturat programului inițiat de Johnnie Walker în 2006 pentru a atrage atenția asupra efectelor nocive ale alcoolului la volan.

Gavin Pike, Global Brand Director pentru Johnnie Walker a spus: “Suntem foarte fericiți că putem extinde colaborarea noastră cu Mika Hakkinen, ambasadorul care a demonstrat cu pasiune că alcoolul și automobilul nu sunt buni prieteni. Mika a reușit să atragă atenția în rândul șoferilor din întreaga lume. Suntem ferm convinși că mesajele noastre pentru un condus responsabil al automobilului sunt mai puternice prin intermediul Formulei 1 și a piloților Lewis Hamilton, Jenson Button și Mikka Hakkinen.”
În ultimii șase ani, Mika Hakkinen a călătorit în peste 30 de țări în calitatea sa de ambasador Johnnie Walker. Cele mai recente vizite au fost în Filipine și Malaiezia. Tot el a fost principalul actor al campaniei Join the Pact, inițiată tot de Johnnie Walker, o campanie care a strâns peste un milion de semnături din partea consumatorilor care au decis să nu consume niciodată alcool la volan.

About Dragoș Băltățeanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>