PAPIONUL WHISKYPEDIA

PAPIONUL WHISKYPEDIA

Lucrurile frumoase au întotdeauna povești frumoase. Sau, nouă, așa ne place să credem. În cazul Whiskypedia, ținuta oficială a membrilor se leagă de o întâmplare fericită și de Laboratorul de papioane. Noul nostru parteneriat a dus la apariția „Papionului Whiskypedia” care, de astăzi, devine parte din identitatea Clubului pasionaților de malț.
Modelul propus de Laboratorul de Papioane este creat dintr-o stofă de cea mai bună calitate inspirată cromatic din tartanul scoțian. Spre deosebire însă de „rețeta” clasică, modelul are dimensiuni mai mici și se asortează perfect la ținuta smart-casual de la întâlnirile Clubului Whiskypedia. Laboratorul de Papioane este un studio de creație pornit din pasiune pentru stil și are o poveste cel puțin la fel de frumoasă ca povestea Whiskypedia. Așa se explică de ce colaborarea a decurs atât de bine și de ce am decis să recomandăm Laboratorul pentru oricine își dorește un papion pe comandă. Singura excepție se numește Papionul Whiskypedia care este disponibil doar pentru membrii clubului pentru un preț de 50 lei.

FOTO: Alexandru Solomon©

About Costi

One comment

  1. super idee Costi,ideal pt identitatea Whiskypedia,o sa-l port tzantzosh ca Sean Connery
    slainte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>