PISICA ANGAJATĂ LA THE FAMOUS GROUSE

PISICA ANGAJATĂ LA THE FAMOUS GROUSE

The Famous Grouse și distileria Glenturret au un nou membru în familia angajaților. Este vorba de un adorabil pui de pisică cu blana roșcată. Distileria Glenturret are o tradiție în a avea o pisică printre angajații săi. Iar acest pisoi este rezultatul a trei luni de căutări, iar The Famouse Grouse îl prezintă cu mândrie pe site-ul lor lansând cu această ocazie și un concurs pentru a găsi un nume potrivit pentru cel mai nou angajat al distileriei. Dacă doriți să contribuiți, tot ce trebuie să faceți este să accesați acest LINK.

Pisica roșcată a fost donată distilieriei Glenturret de către un fermier local, iar cea mai veche distilerie din Scoția va deveni noua sa casă. Pisicile sunt o tradiție la Glenturret și Famous Grouse, noul pisoi călcând pe urmele celor două pisici precedente Brooke și Towser. Towser este, fără îndoilală cea mai faimoasă pisică de la distileria Glenturret deținând un record atestat de Guiness World Records pentru faptul că a prins 28.899 de șoareci în cei 24 de ani cât timp a fost în serviciul distileriei. Noul pisoi nu mai are grija rozătoarelor, aceastp problemă fiind acum rezolvată. Principala sa ocupație va fi să îi primească pe vizitatorii ce vor călca pragul distileriei. Glenturret este cea mai vizitată distilerie din Scoția, în fiecare an primind peste 100.000 de vizitatori.
Tracy McCafferty, General Manager la The Famous Grouse Experience a spus: “Noul memebru al familiei s-a adaptat deja vieții la distilierie, dar are mare nevoie de un nume. Predecesorii săi au fost foarte iubiți de angajații distileriei și de către vizitatori, iar noul nostru angajat va fi tratat la fel.”

Foto: The Famous Grouse

About Dragoș Băltățeanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>