TALISKER PORT RUIGHE – MADE BY THE SEA

TALISKER PORT RUIGHE – MADE BY THE SEA

Urmând succesul lansării whisky-ului anterior Talisker Storm și Drak Storm, faimosul producător de single malt scotch whisky din insula Skye a prezentat un nou membru din bogata lui familie. Acest nou whisky este dublu maturat în butoaie de ex-porto.
Numele whisky-ului este Talisker Port Ruighe , fiind un tribut adus principalului port din insula Skye de unde companiile scoțiene Cockburns, Grahams și Symingtons au brăzdat mările comericializând alcool.
Talisker Port Ruighe combină perfect caracterul afumat și maritim al whisky-ului local cu notele dulci de fructe de pădure creând astfel un superb single malt plin de contraste.
Ca și precedentele Talisker Storm și Dark Storm, Talisker Port Ruighe este o adăugare permanentă la gama de whisky-uri single malt a celor de la Talisker. A fost introdus tocmai pentru a oferi consumatorilor de Talisker noi arome pentru a celebra acest distinct single malt whisky.
Talisker Port Ruighe este un whisky no age statement, îmbuteliat high strength la 45.8% ABV, având un preț recomandat cu 25% peste cel al sortimentului de single malt whisky Talisker 10 year old.

talisker port ruighe

FOTO: whiskyintelligence.com

About Tudor Balteanu

De formație istoric dar și public speaker, mi-am distilat pasiunea pentru whisky împreună cu dorința de a sorbi din cunoștințele industriei, tocmai pentru a deveni primul whisky writer din sud-estul Europei în slujba distilatului cu rădăcini celtice: uisge beatha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>