THE FAMOUS GROUSE 40 YEARS OLD

THE FAMOUS GROUSE 40 YEARS OLD

Famous Grouse a pregătit lansarea celui mai exclusivist blended whisky din istoria distileriei. The Famous Grouse 40 YO va fi produs în ediție limitată de 276 de decantoare de cristal, gravate manual, fiecare fiind la rândul ei o creație aparte, rod al colaborării cu designerii scoțieni Timorous Beasties. Amestecul de whisky-uri provenit din patru butoaie de Sherry este descris ca fiind intens fructat, parfumat și ușor condimentat cu note de mango, coriandru, cardamom și mărar. Gustul este de banană și citrice, cu note de turtă dulce și urme ușoare de fum.
Sortimentul va fi îmbuteliat la 47,3% ABV și lansat în exclusivitate în magazinele Duty Free din aeroportul Schipol Amsterdam din Olanda, luna viitoare. Din octombrie, The Famous Grouse va extinde oferta în cadrul rețelei travel retail iar, din noiembrie, va începe și comercializarea pe câteva piețe interne precum Suedia, Taiwan, Marea Britanie și Australia.
Faimoasa sticlă are un preț recomandat de 2.000 lire sterline, fiind disponibilă și on-line pe site-ul The Famous Grouse.

About Costi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>