THE MACALLAN LALIQUE V – THE SPIRITUAL HOME – 62 YEARS OLD

THE MACALLAN LALIQUE V – THE SPIRITUAL HOME – 62 YEARS OLD

Colaborarea dintre The Macallan și Lalique continuă la fel de prolific cum ne-am obișnuit cu un al al cincilea produs al seriei. Ultima operă de artă ce a luat naștere din concertarea ideilor celor doi producători este intitulată The Spiritual Home.
Ca de obicei prducătorul scoțian de whisky The Macallan împreună cu manufacturatorul francez Lalique prezintă un whisky foarte rar îmbuteliat într-o operă de artă din cristal. În cazul de față este vorba despre un single malt învechit vreme de 62 de ani. Tema acestei îmbutelieri este Easter Elchies House on Macallan’s Speyside Estate in Scotland și este cel de-al cincilea produs dintr-o serie anunțată de șase.
Ediția este limitată șa doar 400 decantoare, evident numerotate individual ce au un preț recomandat de vânzare de 25.000 USD fiecare.

LALIQUE V

FOTO: extravaganzi.com

About Tudor Balteanu

De formație istoric dar și public speaker, mi-am distilat pasiunea pentru whisky împreună cu dorința de a sorbi din cunoștințele industriei, tocmai pentru a deveni primul whisky writer din sud-estul Europei în slujba distilatului cu rădăcini celtice: uisge beatha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>