THE PRIVATE SESSIONS LA FRATELLI ESPRESSO BAR

THE PRIVATE SESSIONS LA FRATELLI ESPRESSO BAR

Miercuri 15 octombrie la Fratelli Espresso Bar, Whiskypedia și PPD Romania au demarat campania The Private Sessions cu un mentoring susținut în fața unei audiențe formate din jurnaliști, bloggeri și specialiști în comunicare.
Conceptul The Private Sessions dezvoltat de Whiskypedia împreună cu PPD Romania și-a propus să trezească interesul publicului pentru lumea fascinantă a whisky-ului. De-a lungul campaniei prezentările Whiskypedia vor fi susținute în fața diferitelor comunități din domenii variate din întreaga țară.

Urmând standardele Whiskypedia, campania de culturalizare a whisky-ului, The Private Sessions, întrunește toate specificațiile unei degustări profesioniste folosind pahare speciale Glencairn produse in Scoția și note de degustare care însoțesc fiecare sortiment. Participarea în cadrul evenimentului The Private Sessions este răsplătită prin obținerea diplomei whisky reserve aficionado.
Concretizarea acestui parteneriat reprezintă ultima referință a activității Whiskypedia, prima și cea mai importanta comunitate a pasionaților de whisky din România, fondată în 2012.

WP1V4087

_MG_3837

_MG_3978

_MG_3948

FOTO: Bogdan Paraschiv

About Tudor Balteanu

De formație istoric dar și public speaker, mi-am distilat pasiunea pentru whisky împreună cu dorința de a sorbi din cunoștințele industriei, tocmai pentru a deveni primul whisky writer din sud-estul Europei în slujba distilatului cu rădăcini celtice: uisge beatha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>