THE RESERVE SESSIONS LA TÂRGU MUREȘ

THE RESERVE SESSIONS LA TÂRGU MUREȘ

Proiectul The Reserve Sessions by Whiskypedia și Diageo Reserve a continuat cu două sesiuni de mentoring găzduite de Old City din Târgu Mureș. Urmând tradiția The Reserve Sessions, un proiect construit în premieră pentru România cu sprijinul Diageo și PPD. Pe tasting mat s-au aflat trei sortimente prețioase, doua single malt-uri – The Singleton of Dufftown 12 YO și Talisker 10 YO – și deja faimosul Johnny Walker Gold Reserve.
În prima seară, la degustare au participat persoane din HORECA pentru care lumea whisky-ului este prezentă în fiecare zi atunci când trebuie să recomande clientilor un single-malt sau blend. Li s-au alăturat reprezentanți de vânzări ai rețelelor locale de distribuție.
În a doua seara, mentoring-ul i-a avut invitați pe iubitorii de whisky din zonă, a caror pasiune pentru distilatele scoțiene i-a făcut să onoreze invitația de a descoperi o poveste gândită de Whiskypedia și Diageo încă de anul trecut.
Sesiunea de montoring a respectat principiile exacte ale unei degustari profesioniste, fiind folosite pahare speciale Glencairn și tasting mat-uri cu note de gust. La sfârșit, toți participanții au primit diploma de malt aficionado, oferită de Whiskypedia și Diageo Reserve.
WPEDIA SI DIAGEO PRIVATE RESERVE SESSIONS 2 WPEDIA SI DIAGEO PRIVATE RESERVE SESSIONS 5 WPEDIA SI DIAGEO PRIVATE RESERVE SESSIONS 8 WPEDIA SI DIAGEO PRIVATE RESERVE SESSIONS 9 WPEDIA SI DIAGEO PRIVATE RESERVE SESSIONS 14 WPEDIA SI DIAGEO PRIVATE RESERVE SESSIONS 16 WPEDIA SI DIAGEO PRIVATE RESERVE SESSIONS 20
WPEDIA SI DIAGEO RESERVE PRIVATE SESSION 35 WPEDIA SI DIAGEO RESERVE PRIVATE SESSION 38 WPEDIA SI DIAGEO RESERVE PRIVATE SESSION 46
WPEDIA SI DIAGEO RESERVE PRIVATE SESSION 47

About Tudor Balteanu

De formație istoric dar și public speaker, mi-am distilat pasiunea pentru whisky împreună cu dorința de a sorbi din cunoștințele industriei, tocmai pentru a deveni primul whisky writer din sud-estul Europei în slujba distilatului cu rădăcini celtice: uisge beatha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>