THE SINGLETON CU ETICHETE COLORATE

THE SINGLETON CU ETICHETE COLORATE

Diageo va lansa două noi sortimente pentru a completa gama The Singleton. Etichetele sunt colorate tocmai pentru a atrage cât mai mult din piața consumatorilor tineri.
Contrastând cu prezentarea produsului principal Singleton 12 Years Old, cele două noi expresii botezate Tailfire și Sunray păstrează aceeași formă a sticlei, însă au primit etichete viu colorate ce exprimă aromele dominante ale single malt-ului adăpostit.

Singleton Tailfire a fost învechit cea mai mare parte a vremii în butoaie de stejar european. Drept urmare sticla are o etichetă roșie ca remeiniscenșă a aromelor de afine și vanilie. În luna iulie acest sortiment va fi lansat în Marea Britanie, Franța, Belgia, Olanda, Danemarca și Germania. Single malt-ul care este bineînțeles un NAS (no age statement) va avea prețul recomandat de 33£.
Singleton Sunray a primit o etichetă portocalie ce reflectă caracteristicile unui distilat maturat predominant în butoaie de ex-bourbon, sugerând note de miere și măr copt. Acest sortiment va fi lansat în marea britanie, germania, Belgia, olanda, Elveția și danemarca în luna martie a acestui an. De asemenea acest single malt este fără o declarare a vârstei și va avea un preț recomandat de 36£.

Diageo pretinde că o astfel de etichetare face parte din programul lor de demistificare asingle malt-ului pentru a atarge și consumatorii tineri. Aceste noi două îmbutelieri se alătură gamei Singleton care mai conține sortimentele de 12, 15 și 18 ani vechime.

singleton-sunray-tailfire1

FOTO: drinksreport.com

About Tudor Balteanu

De formație istoric dar și public speaker, mi-am distilat pasiunea pentru whisky împreună cu dorința de a sorbi din cunoștințele industriei, tocmai pentru a deveni primul whisky writer din sud-estul Europei în slujba distilatului cu rădăcini celtice: uisge beatha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>