TULLAMORE DEW WHISKYPEDIA CLUB SESSION

TULLAMORE DEW WHISKYPEDIA CLUB SESSION

În seara zilei de marți 11 iunie 2013, membrii clubului Whiskypedia s-au reunit pentru o sesiune festivă prilejuită de vizita Global Brand Ambasadorului Tullamore Dew, John Quinn. Pe lângă ocazia de a degusta câteva sortimente inedite de Tullamore Dew, precum single malt-ul învechit vreme de 10 ani sau blended irish-ul de 12 ani, membrii clubului nostru au aflat de la John Quinn care sunt adevăratele diferențe dintre un whiskey irlandez și un scotch, detaliile tehnice ale procesului de producție fiind exemplificate într-un mod savuros de cărte band ambasadorul Tullamore Dew.
Cu această ocazie clubul pasionaților de whisky l-a primit în rândurile sale ca membru de onoare pe John Quinn, căruia i s-au înmânat diploma și papionul Whiskypedia.
Gazda evenimentului a fost cafeneaua Coftale din Strada Ștefan Mihăileanu nr 42, spațiul unde activează și Whiskypedia Classroom. Tullamore Dew este un brand aflat în portofoliul Alexandrion Grup România, cărora le mulțumim pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment.

TULLAMORE DEW RANGE

JOHN QUINN TD CS

TD CLUB SESSION

TULLAMORE DEW CLUB SESSION

FOTO: Ovidiu Tăbăcaru©

About Tudor Balteanu

De formație istoric dar și public speaker, mi-am distilat pasiunea pentru whisky împreună cu dorința de a sorbi din cunoștințele industriei, tocmai pentru a deveni primul whisky writer din sud-estul Europei în slujba distilatului cu rădăcini celtice: uisge beatha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>