WHISKY CLUB

Iubim whisky-ul!

De aceea, aici este locul unde,  fie ca pasionat al malțului, fie ca începător în ale whisky-ului , poți afla lucruri utile și interesante sau ne poți împărtăși din experiențele tale din lumea malțului. Acesta este motivul pentru care am creat un club al pasionaților de whisky, băutură ce îmbracă diverse forme ale calității, pornind de la distilatul normal, maturat câțiva ani până la single malt-ul exclusivist marcat de serii limitate sau vârste matusalemice.

Calitatea de membru vă va asigura acces la evenimente speciale organizate exclusiv pentru clubul nostru. De asemenea, suntem la dispoziţia membrilor, facilitându-le comunicarea cu brandurile despre care scriem, chiar dacă produsele descrise nu sunt disponibile oficial în România. Parteneriatele noastre cu magazinele de profil, alături de calitatea de membru al clubului vă oferă posibilitatea de a fi considerat client premium și de a beneficia de toate avantajele acestui statut.

Scotch single malt, blended, bourbon, irish, grain, rye sau japonez mai pe scurt whisky, noi îl apreciem atâta vreme cât are cu ce să ne încânte și adesea simțim nevoia de a transmite din  experiențele noastre prietenilor și pasionaților.

New Users Registration

Choose a Username*
 
Nume:*
Prenume:*
Adresa:
Address 2:
Oras:*
Cod Postal:
Tara:
Telefon:*
Email:*
 
    
  * Required field
  Powered by WP-Members

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>