WHISKYPEDIA ESTE EXPERTUL REVISTEI ESQUIRE

WHISKYPEDIA ESTE EXPERTUL REVISTEI ESQUIRE

Începând cu această lună, Whiskypedia a devenit expertul în materie de whisky pentru revista Esquire România. Celebra revistă dedicată bărbaților va publica recenzii scrise de Whiskypedia, iar pe site-ul www.esquire.ro va găzdui două recenzii în premieră furnizate de către Whiskypedia. Pentru început, prima recenzie pe care o puteți citi în premieră pe siteul Esquire și ulterior și pe Whiskypedia.ro este cea pentru sortimentul Aberfeldy 12 Years Old, un whisky mai mult decât corect.
Revista Esquire este o publicație dedicată bărbaților inteligenți editată de grupul de presă Sanoma Hearst România. Esquire apare în 15 ediții internaționale în întreaga lume. Este faimoasă pentru conceptul editorial excelent, inovator cu un design creativ și pentru abordarea neconvențională și originală de jurnalism. Esquire este singura revistă de lifestyle pentru bărbați sofisticați. Esquire definește, reflectează și celebrează ce înseamnă să fii barbat în viața contemporană.
Proiectul Whiskypedia a demarat la începutul acestui an din pasiune pentru whisky. În doar nouă luni am recenzat peste 60 de sortimente și ne vom opri aici. Vrem ca Whiskypedia să devină o autoritate în materie de whisky și vom continua să vă aducem cele mai noi și interesante știri din această industrie. Am pus bazele clubului Whiskypedia, ai cărei membrii au acces la evenimente și oferte speciale, iar în curând vom dezvălui noi surprize.

FOTO: esquire.ro

About Dragoș Băltățeanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>