WHISKYPEDIA LA PARTNERSHIP FOR REAL BUSINESS

WHISKYPEDIA LA PARTNERSHIP FOR REAL BUSINESS

Whiskypedia a vorbit despre pasiunea pentru whisky în cadrul evenimentului Partnership for real business by RRC and EMC.

1 (32)

Una dintre cele mai ample degustări organizate vreodată de Whiskypedia a avut loc la Râșnov, pe 14 februarie, în mijlocul unei audiențe formate din peste 50 de specialiști IT. Pentru a oferi o experiență completă, Whiskypedia a preferat să așeze în fața fiecărui participant trei distilate diferite, fiecare reprezentând o categorie diferită. Astfel, paharele speciale Glencairn – produse în Scoția pentru Whiskypedia – au conținut un bourbon Wild Turkey 101, un scotch blend Johnny Walker Platinium Edition de 18 ani vechime și un single malt Glenkinchie de 12 ani vechime. Toate cele trei distilerii au fost prezente prin intermediul partenerului PPD, distribuitorul oficial în România.

1 (18)

Evenimentul de la Râșnov a respectat standardele internaționale în materie de degustări de whisky. Asfel, pe lângă paharele speciale de degustare, invitații au avut la dispoziție fișe de degustare complete și au fost asistați permanent în timpul experienței. La final, Whiskypedia le-a decernat participanților diploma de „malt aficionado”.
Sesiunea din cadrul Partnership for real business by RRC and EMC este a doua sesiune de „mega –mentoring” din ultimele trei luni organizată de Whisky-Media, diviza de knowledge a Whiskypedia. De la momentul fondării, în 2012, și până în prezent, Whiskypedia și-a pus amprenta pe mai mult de 30 de evenimente dedicate pasiunii pentru whisky, printre care se numără întâlniri de club, experimente neconvenționale precum lansarea înghețatei Whiskypedia alături de Venchi și lansarea de accesorii de stil – papionul Whiskypedia și brățara „malt aficionado”.

FOTO: Bogdan Paraschiv

About Tudor Balteanu

De formație istoric dar și public speaker, mi-am distilat pasiunea pentru whisky împreună cu dorința de a sorbi din cunoștințele industriei, tocmai pentru a deveni primul whisky writer din sud-estul Europei în slujba distilatului cu rădăcini celtice: uisge beatha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>