WHISKYPEDIA SE ALĂTURĂ CLANULUI MACKENZIE

WHISKYPEDIA SE ALĂTURĂ CLANULUI MACKENZIE

Whiskypedia și Cristalex au organizat săptămâna trecută o sesiune specială dedicată distribuitorilor și proprietarilor din Horeca. Invitații au început cu o selecție de whiskey-uri americane de la Maker’s Mark trecând la Jim Beam, dintre care accentul a căzut pe nou introdusul sortiment pe piața românească Jim Beam Signature Craft învechit vreme de 12 ani.

A doua parte a serii s-a concentrat pe arta single malt-ului scoțian premium, reprezentat exclusiv pentru evenimentul de la București de către David Robertson, mintea creatică din spatele sortimentelor The Dalmore. Degustarea condusă de Davis Robertson a inclus istoria, povestea și aroma unică a îmbutelierilor The Dalmore aged 12 years, The Dalmore aged 15 years și The Dalmore King Alexander III.

În cadrul evenimentului, David Robertson (Innovation and Rare Whisky Director la Whyte & Mackay) a primit diploma de membru de onoare a clubului Whiskypedia, alăturându-se unor nume precum Ken Lindsay (International Brand Ambassador Chivas & Ballantine’s), Colin Hapden-White (Editor in Chief Whisky Quarterly Magazine), sau John Quinn (Global Brand Ambassador Tullamore Dew).

DALMORE SI WHISKYPEDIA 1

DALMORE SI WHISKYPEDIA 4

DALMORE SI WHISKYPEDIA 11

DALMORE SI WHISKYPEDIA 17

DALMORE SI WHISKYPEDIA 21

DALMORE SI WHISKYPEDIA 20

FOTO: Bogdan Paraschiv

About Tudor Balteanu

De formație istoric dar și public speaker, mi-am distilat pasiunea pentru whisky împreună cu dorința de a sorbi din cunoștințele industriei, tocmai pentru a deveni primul whisky writer din sud-estul Europei în slujba distilatului cu rădăcini celtice: uisge beatha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>