WOODFORD RESERVE ANUNȚĂ INVESTIȚII DE 35 MIL $

WOODFORD RESERVE ANUNȚĂ INVESTIȚII DE 35 MIL $

Brown-Forman a anunțat intenția sa de a investi 35 mililoane de dolari în extinderea distileriei Woodford Reserve pentru a veni în întâmpinarea cererii globale crescânde de bourbon.
Distileria din Kentucky a produs în anul fiscal 2013 cca 250.000 de nine litre case de super-premium bourbon și se așteaptă o creștere a cererii cu 28%.
Investiția se va axa pe construirea a trei noi depozite care să adăpostească 165.000 de butoaie ce vor fi lăsate la maturat, dar și pentru trei noi alambicuri care vor fi adăugate de-a lungul vremii în funcție de necesități.
Cifrele autorității americane de reglementare a industriei, Distilled Spirits Council of the United States, arată că față de anul 2012, vânzarea de bourbon și Tennessee whiskey a crescut cu 5.2% la 16.9 milioane de nine litre cases, mare parte din el fiind exportat către destinații precum: Canada, Australia, Marea Britanie, Germania, Franța și Japonia.

Woodford-Reserve

FOTO: thespiritbusiness.com

About Tudor Balteanu

De formație istoric dar și public speaker, mi-am distilat pasiunea pentru whisky împreună cu dorința de a sorbi din cunoștințele industriei, tocmai pentru a deveni primul whisky writer din sud-estul Europei în slujba distilatului cu rădăcini celtice: uisge beatha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>