YAMAZAKI MIZUNARA 2014

YAMAZAKI MIZUNARA 2014

Producători japonezi de la Suntory sunt vestiți pentru inovațiile lor. Astfel că dacă una din ele este de succes, atunci ei o vor continua și o vor îmbunătăți. Succesul limitat al lemnului de stejar japonez din care adesea se produc butoaie care curg, nu i-a descurajat pe japonezi care au îmbunătățit tehnica de realizare a acestora.
Pentru data de 22 aprilie este așteptată pe piața niponă lansarea unui lot limitat de doar 1600 de îmbutelieri de Yamazaki Mizunara, single malt whisky no age statement învechit în butoaie de stejat japonez. Chiar dacă nu poartă o declarație a vârstei, așa cum este noul trend în industrie, Yamazaki Mizunara 2014 este așteptat să se epuizeze foarte repede chiar dacă prețul recomandat de vânzare este de 25.000¥.
Îmbuteliat fără a fi filtrat la rece și al un ABV de 48%, lansarea acestui sortiment marchează a XXX-a aniversare a introducerii pe piață în 1984 a sortimentului de single malt Yamazaki.

YamazakiMizunara2014-NONJATTA

FOTO: nonjatta.com

About Tudor Balteanu

De formație istoric dar și public speaker, mi-am distilat pasiunea pentru whisky împreună cu dorința de a sorbi din cunoștințele industriei, tocmai pentru a deveni primul whisky writer din sud-estul Europei în slujba distilatului cu rădăcini celtice: uisge beatha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>